Wie ben ik?

Geboren en getogen onder de hete zon van Curaçao, kwam ik van kleins af in aanraking met salsa. Ik groeide er mee op. Maar ik wilde meer en ben ik dansopleidingen gaan volgen in het buitenland en in Nederland. Zo heb ik veel kennis opgedaan. Dansles geven is echt een ervaringsvak. “Hoe meer kennis en ervaring je hebt, hoe beter je wordt in je vak. Kennis en ervaring heb je in het begin nauwelijks, dus de enige manier om een goede leraar te worden is door te vallen en opstaan. De laatste jaren heb ik kunnen werken aan de “fouten”. Ik ben teruggegaan naar het jongetje die toen “gewoon” op muziek bewoog, wat Baile de la calle(=straat dans) wordt genoemd. Daardoor heb ik nu een perfecte juiste balans tussen, techniek, ervaring, passie, gevoel en plezier en krijgen de cursisten van NextDance dit mee.
Mijn passie voor salsa ontstond op straat op de Caraïbische eilanden. Daar danst iedereen en is dansen een “way to live”, een “lifestyle”!

Tijdens mijn lessen deel ik deze kennis en passie met mijn cursisten. Mijn doel is een ongeëvenaarde danservaring te creëren in een gastvrije omgeving waar gezelligheid centraal staat. Iedereen kan salsa leren en met de juiste docent is het leuk en makkelijk. Het moeilijkste is om die eerste stap te zetten… en een proefles in te plannen, en binnen te lopen. Zodra je die eerste stappen zet, zijn de stappen op de vloer zo gemakkelijk als adem halen.